Dečja igraonica Kristalčić

Restoran za rođendane

Deca vole igraonice jer su to mesta koja im pružaju mnogo mogućnosti za igru i zabavu, kao i upoznavanje novih drugara i drugarica.

U igraonicama obično postoji mnogo različitih igračaka, opreme za penjanje, klackalica, tobogana, lopti, društvenih igara...Dečje igraonice takođe su mesto gde mališani vežbaju svoju koordinaciju, ravnotežu, motoriku i druge veštine kroz igru.

U igraonicama se mogu organizovati razne aktivnosti namenjene deci, koje stimulišu njihovu maštu i kreativnost.

Sigurnost dece u igraonicama

Igraonice su obično sigurno okruženje za decu. Ovo je veoma važno za roditelje, vlasnike objekta koji sigurno ne žele da bezbednost najmlađih gostiju bude ugrožena, kao i za samu decu.

Dobre dečje igraonice imaju podove koji su mekani i otporni na udarce. Oprema za igru poput tobogana, trambolina i slično trebalo bi da bude stabilna i bez oštrih ivica. Takođe, isuviše sitne igračke ne bi trebalo da budu dostupne deci ako nisu pod nadzorom roditelja, naročito najmlađima. Vlasnici objekata vode računa i o higijeni, kako bi prostor za zabavu uvek bio čist i bezbedan.

Dečji rođendani u Kristalčiću

U Kristalčiću možete organizovati dečje rođendane u trajanju od dva i po sata. Kapicet je 20 dece.

Ovo je danas daleko popularnija opcija nego proslava rođendana najmlađih kod kuće. Igraonicu možete posebno ukrasiti, a male goste uglavnom dočekuju animatori. Mališani će biti oduševljeni i ponosni na svoj poseban dan.

Za proslavu dečjeg rođendana Kristalčić nudi dva paketa. Basic, koji podrazumeva zakup igraonice, hranu i piće po redovnim cenama. All inclusive paket znači da ćete dobiti zakup igraonice, švedski sto, domaća pića za odrasle, a za decu gratis hranu i piće.

Kristalčić Vam poklanja pozivnice za rođendan, za koju god varijantu da se odlučite.

Pravila ponašanja

Zbog sopstvene bezbednosti i kontakta sa drugom decom, mališanima roditelji moraju predočiti određena pravila ponašanja u dečjoj igraonici, iako možda na prvi pogled deluje da je u igri sve dozvoljeno. Najpre, detetu za pojedine sprave ili igračke morate da objasnite kako se pravilno koriste. Ukoliko dete nije samo u igraonici, mora da zna da određenu igračku jednako žele i druga deca i da se sa uvažavanjem ophodi prema drugarima. Moraju da znaju da su verbalni ili fizički sukobi sa ostalima strogo zabranjeni, što je i stvar opšteg vaspitanja. Takođe, deca bi trebalo da imaju svest o tome da igračke ne smeju da uništavaju. Svaki roditelj želi nasmejano dete koje izražava svoje uživanje, ali takođe treba da se poštuje i pravilo da deca budu umereno glasna, kako ne bi na neprimeren način remetila mir ostalih gostiju restorana u čijem sklopu je igraonica.

Ukoliko se odlučite za restoran Kristal, ne morate da brinete da će Vašim mališanima biti dosadno. Za njih je tu moderno opremljena dečja igraonica Kristalčić.

Dok Vi uživate u ukusnoj hrani i piću, najmlađim gostima, pod Vašim nadzorom, Kristalčić nudi vrhunsku zabavu na 3D toboganu sa penjalicama, spiralnim tunelima, ljuljaškama. Ježeva kućica, bazen sa lopticama i zanimljive igračke na raspolaganju su mališanima, a u dogovoru sa Vama, ukoliko ovde pravite proslavu dečjeg rođendana, za dobar provod dece mogu se pobrinuti i animatori. Veselu atmosferu upotpunjuje i dečja muzika.