Restoran za proslave

Restoran za proslave
Restoran za proslave trebalo bi da bude prilagođen potrebama gostiju i vrsti proslave koja se održava. Međutim, postoje neke opšte smernice koje bi trebalo da se prate pri odabiru prostora.

Koje vrste proslava možete organizovati u restoranima

To su uglavnom veridbe, svadbe, krštenja, rođendani, punoletstva, slave, proslave godišnjica, doplomiranja, korporativne proslave…
Brojni restorani nude više sala, u zavisnosti od broja gostiju. Takođe, prilagodljivi su u pogledu stvaranja željenog i prikladnog ambijenta, a isto se odnosi i na odabir hrane i pića.

Kakav bi trebalo da bude restoran za proslave

Restoran bi trebalo da ima dovoljno mesta da primi sve goste koji su pozvani na proslavu. U skladu sa tim, adekvatan parking je veliki plus kada birate prostor za slavlje.

Važan je i raznovrstan meni koji odgovara ukusu većine gostiju i da pruža opcije za vegetarijanske, veganske i druge načine ishrane, ukoliko znate da ćete imati zvanice koje ih se pridržavaju.

Restoran bi trebalo da ima prijatan ambijent koji se uklapa u temu proslave. Prostor mora da bude fleksibilan u pogledu zahteva organizatora proslave, kao što su dekoracija, muzika i drugi specijalni zahtevi.

Profesionalnost osoblja se podrazumeva, jer želite vrhunsku uslugu za svoje goste.

Tehnička opremljenost restorana takođe je veoma važna zbog muzike, video prezentacija, držanja govora.

Cene u restoranu bi trebalo da budu pristupačne i u skladu sa kvalitetom usluge i hrane koja se nudi. Biraćete restoran čija ponuda Vam se dopada, a uklapa se u Vaš budžet.

Ukoliko na proslavi očekujete decu, birajte restoran sa igraonicom.

Prednosti organizacije proslave u restoranu

Brojni su razlozi da proslavu organizujete u restoranu. Praktičnije je i jednostavnije nego da, primera radi, goste dočekate u svojoj kući. Navešćemo neke od prednosti.

Lako možete da nađete prostor koji odgovara broju Vaših gostiju. Restorani nude manje ili veće sale, a za perod toplog vremena možda ćete izabrati i neku lepu baštu.

U dogovoru sa osobljem restorana i vrstom proslave, odabraćete adekvatan meni. Restorani nude veliki broj predjela, glavnih jela i poslastica, uključujući i specijalitete koji se možda ne mogu pripremiti kod kuće.

Profesionalan servis se podrazumeva, što znači da će Vašim gostima biti obezbeđena kvalitetna usluga.

Restorani su tehnički opremljeni za nastup bendova i gosti će imati daleko više prostora za igru nego što im možete obezbediti u Vašim domovima.

Kao što ne morate da brinete o usluzi, isto teko nećete imati glavobolju ni oko raspremanja i čišćenja.

Ako Vam vrhunska usluga, ukusna hrana, prijatan ambijent i povoljne cene dobro zvuče, odaberite restoran Kristal za sve vrste proslava.

Nudimo vam dve sale u kojima možete dočekati goste povodom svadbe, krštenja, rođendana, poslovnih ručkova i svih vrsta proslava. Velika sala kapaciteta je do 160 mesta, a mala do 40. Ako slavite dečji rođendan u našoj igraonici Kristalčić, Vaš mališan može da pozove do 20 drugara i drugarica, koji će se divno provesti u moderno opremljenom prostoru za igru.

Zajedno ćemo odabrati meni prilagođen Vašim željama.

Sigurni smo da ćete nakon prve i svaku narednu proslavu organizovati kod nas, ali i preporučiti Vašim bliskim ljudima da baš restoran Kristal bude i njihov odabir.