Restoran za punoletstvo

Punolestvo je dan koji su dugo čekali ponosni roditelji i njihov tinejdžer. Radi se o važnom životnom događaju koji označava prelazak iz detinjstva u odraslu životnu dob.

Proslava za sve generacije

Mnogi slavljenici odlučiće se da punoletsvo proslave samo sa svojim društvom u nekom od klubova, ali uglavnom roditelji i pored toga organizuju slavlje u restoranu.

Proslava punoletstva je specifična po tome što će se u tom slučaju susresti sve generacije, porodica, rodbina i prijatelji slavljenika.

Zato prostor, hrana, muzika, dekoracija i slično moraju biti pažljivo odabrani, kako bi se jednako veselili i mladi i stariji gosti.

Dobra organizacija

Proslava 18. rođendana podrazumeva dobar organizacioni plan.

Najpre treba utvrditi broj gostiju, kako biste odabrali restoran adekvatnog kapaciteta.

Izbor pozivnica za proslavu punoletstva prepustite slavljeniku. Verovatno će to biti pozivnice u mladalačkom duhu, možda sa nekom porukom zvanicama da budu spremne za sjajnu žurku i nezaboravne uspomene.

Vaš tinejdžer sigurno tačno zna kakvu dekoraciju želi. U zavisnosti od toga birate restoran koji svoj ambijent može uklopiti u zamisao slavljenika. Verujemo da će se tu naći puno balona različitih veličina i boja, pored kojih će se napraviti puno lepih fotografija. Različita svetla, poput LED traka, lampica i sveća mogu dodati lepu atmosferu Vašem prostoru. Na stolove možete dodati neke ukrasne predmete kao što su personalizovane zastavice, salvete, poruke ili drugi predmeti u obliku broja 18 ili sa imenom slavljenika.

Izaberite fotografe i snimatelje koji imaju iskustvo i kreativne ideje, kako bi fotografije ovog važnog dana bile što lepše.

Poseban detalj na proslavi punoletstva je rođendanska torta. Njena veličina prilagođena je broju gostiju, ali je sigurno da slavljenik želi da izazove “wow” efekat i da se o ovoj glavnoj poslastici dugo priča.

Šta pokloniti nekome za 18. rođendan

Kao što je reč o posebnom danu, takav treba da bude i poklon za slavljenika. Sve češće je praksa da se najbližima nagovesti šta bi mogao biti željeni poklon.

U svakom slučaju, želite da budete originalni. Cvetni aranžmani ili boce pića samo su propratni detalji, a glavni dar je nešto značajnije.

Većina tinejdžera voli tehnologiju, pa će se obradovati željenom modelu telefona, tableta ili lap topa.

Lep komad nakita takođe je dobar i trajan poklon.

Ako slavljenik voli modu, razmislite o vrednoj tašni, kaišu ili nekom drugom aksesoaru za kojim osoba “luduje”.

Saznajte koja je omiljena radnja slavljenika i uplatite mu sredstva na poklon vaučer.

Sa kovertom sa novcem, naravno, nikad nećete pogrešiti.

Sve generacije dobro će se zabaviti ukoliko za ovu važnu proslavu odaberete restoran Kristal.

Porodicu i prijatelje možete dočekati u nekoj od naše dve sale. U velikoj sali možemo da smestimo do 160 Vaših gostiju, a u maloj do 40. Najmlađima ne može biti dosadno, jer im je na raspolaganju dečja igraonica Kristalčić, gde ih očekuje puno igračaka, bazen sa lopticama, 3D tobogan, penjalice, ljuljaške, a u dogovoru sa Vama i animatori.

Ambijent ćemo prilagoditi Vašim željama, a isto tako i meni, koji je jedan od važnih činilaca da gosti Vašoj proslavi i našem restoranu daju visoku ocenu.

Biće nam čast da uspešno organizujemo još jedan 18. rođendan - baš za Vas.

Restoran za proslave