Restoran za rođendane

Restoran za rođendane
Sigurni smo da želite sa uživanjem da proslavite punoletstvo ili neki drugi rođendan. Volite da svi pamte dobru zabavu i Vašu slavljeničku tortu. Postoji mnogo načina na koji ljudi prislavljaju rođendane, a među njima je popularan zakup nekog restorana u kome ćete dočekati goste.

Na šta bi trebalo da obratite pažnju

Na rođendanskoj zabavi poslužuju se hrana, piće, kolači i torte, a organizuju se igre i aktivnosti za goste, naročito za najmlađe. Odrasli će se zabavljati uz muziku nekog benda (birajte bend koji ima iskustva sa pevanjem na proslavi rođendana), ili će za dobru atmosferu biti zadužen DJ.

Hrana i piće mogu biti posluživani od strane osoblja ili možete birati svedski sto. Obe varijante zahtevaju da pažljivo osmislite meni i da znate kakvu dekoraciju jela želite.

Kada smo već kod dekoracije, popularno je da imate posebno opremljen kutak za fotografisanje, ukrašen balonima ili cvećem. Tu se Vi možete fotografisati sa svakim gostom, ali će, sigurni smo, biti i puno selfija. Na stolovima gostima možete ostaviti male personalizovane darove ili poruke.

Posebno važan detalj je rođendanska torta. Iznosi se u unapred dogovoreno vreme, kada će se Vaši najbliži okupiti i zajedno sa Vama oduvati rođendanske svećice.

Ukoliko očekujete prisustvo dece među zvanicama, dobro je da izaberete restoran koji ima i kutak za najmađe, osnosno dečju igraonicu. Animatori, oslikavanje lica, organizovanje igara i puno sprava za igranje zaokupiće pažnju dece.

Proslava prvog rođendana

Proslava prvog rođendana važan je i emotivan trenutak za celu porodicu.

Najčešće se biraju tematske proslave. Na primer, ako vaše dete voli životinje, organizujte proslavu sa temom životinjskog carstva. Tu su, naravno, i popularni crtani junaci ili nešto drugo što Vaš mališan naročito voli. U tom duhu biće i rođendanska torta.

Dekoraciji se pri proslavi prvog rođendana poklanja mnogo pažnje. Tu će biti puno balona, loptica, dekorativnih papira, slatkiša, slova sa imenom deteta…

To je i idealno mesto za fotografisanje. Birajte iskusnog fotografa koji ume da privuče pažnju dece. Možda ćete se odlučiti i za to da na nekom, za Vašu porodicu posebnom mestu, pre slavlja napravite set fotografija.

Pošto se očekuje prisustvo dece, idealno je da birate restoran sa igraonicom.

Šta pokloniti?

Na slavlje se, naravno, ne ide praznih ruku, već se nose pokloni.

U poslednje vreme nije neobično da slavljenik napravi rođendansku listu želja, kako bi usmerio goste na to šta priželjkuje da dobije.

Ako ne znate šta da darujete, novac ili poklon vaučer su uvek sigurne opcije.

Telefoni, tableti, lap topovi ili druga tehnička oprema koju slavljenik voli, biće idealan poklon.

Možete biti originalni pa pokloniti slavljeniku vaučer za neko lepo putovanje koje je dugo priželjkivao.

Podesan prostor za proslavu rođendana može biti neka od dve sale restorana Kristal, koje birate u zavisnosti od broja gostiju. Malu, za do 40 osoba, ili veliku koja prima do 160 osoba.

Nudimo i organizaciju dečjih rođendana u igraonici Kristalčić, opremljenoj spiralnim toboganom, penjalicama, ljuljaškama, bazenom sa lopticama i brojnim igračkama. Mališane mogu zabavljati i animatori. Naša igraonica prima do 20 dece.

Porodicu i prijatelje dočekaćete u prijatnom ambijentu, počastiti ih dobrom hranom, pružiti im profesionalnu uslugu i dobru zabavu.