Restoran za svadbe

Na dan Vašeg venčanja, koji ćete pamtiti celog života, želite da sve bude savršeno i ništa ne prepuštate slučaju. Unapred znate da Vas očekuje dugotrajno planiranje. Jedna od najbitnijih stvari je izbor restorana u kome ćete organizovati svadbeno veselje, a nakon toga prelazite na detalje.

Intimna ceremonija ili veliko slavlje

Pre odabira adekvatnog prostora, morate znati koliko gostiju želite na jednom od najvažnijih događaja u Vašem životu. Neki mladenci odlučuju se za intimnu ceremoniju na kojoj će dočekati samo najbliže članove porodice i najbolje prijatelje, dok će drugi, koji su čini se u većini, želeti veliko slavlje. U zavisnosti od toga, biraćete restoran za svadbu.

Dame zahtevnije u odabiru detalja

Mnogo pažnje se posvećuje detaljima koji će stvoriti nezaboravan ugođaj za sve prisutne. Budući mladenci dosta toga uzimaju u obzir pre konačne odluke. Naravno da je sve stvar dogovora, ali je i činjenica da su dame daleko zahtevnije i vode računa o svakoj sitnici.

Dekoracija restorana prvo je što će Vaši gosti primetiti. Želite atmosferu u kojoj će se svako od njih osećati prijatno, u skladu sa temom koju ste odabrali kada ste kreirali ambijent za svoje venčanje. Ukrašavanje stolova, osvetljenje, boja cvetova... Sve je jednako važno. Uostalom, tu će, sem Vaših, biti napravljeno i puno drugih fotografija koje će videti mnogo ljudi na društvenim mrežama, pa želite da sve bude za ponos.

Jedan od ključnih činilaca dobre atmosfhere je izbor muzike. Ne želite da Vaši gosti sede i dosađuju se. Zato birajte bend koji izvodi repertoar koji je u skladu sa vašim ukusom, ali i po volji Vaših gostiju. Restoran u kome organizujete svadbu trebalo bi da poseduje dovoljno prostora da gosti imaju gde da igraju, a i Vi da uživate u prvom plesu.

Izboru hrane i pića takođe treba posvetiti dosta pažnje, jer će se i o tome pričati. Najbolje je izabrati restoran koji nudi široku paletu jela i pića, jer ćete tako lakše kreirati svadbeni meni.

Posebna priča je svadbena torta. Želite da bude grandiozna i da uzazove “wow” efekat kod vaših gostiju. Zato budući mladenci ovom detalju posvećuju puno pažnje. Ona treba da bude lepa, ukusna i ukrašena s puno pažnje.

Želite da svaki trenutak na Vašoj svadbi bude ovekovečen na profesionalan način. Zato birajte fotografe i snimatelje koji imaju iskustva, oko za detalje i umeju da opuste mladence i goste koji poziraju. Verovatno ćete neko vreme provesti sami sa fotografom, na nekom posebnom mestu za Vas, gde ćete, pre samog venčanja, napraviti set fotografija.

Prvi ples

Naročito emotivan momenat na svakoj svadbi je prvi ples mladenaca. Oni biraju pesmu koja im je posebno važna, a kako bi sve delovalo bajkovito, uglavnom se odlučuju da atmosferu upotpune suvi led, vartomet, baloni. Nakon toga, plesni podijum je otvoren za goste i sve što u nastavku želite je da vidite puno nasmejanih i veselih lica.

Kada izgovorite sudbonosno “da”, želite da isti odgovor dobijete i od vaših gostiju kada ih pitate da li su se lepo proveli na Vašoj svadbi. Ako odaberete restoran Kristal, prijatna atmosfera, profesionalno osoblje i vrhunska hrana su zagarantovani, tako da zvanicama ostaje samo da sa sobom ponesu dobro raspoloženje.

Restoran Kristal raspolaže dvema salama. Velika sala prima do 160 gostiju, a u maloj možete dočekati do 40 zvanica. Vaši mališani zabaviće se u moderno opremljenoj dečjoj igraonici Kristalčić. Naša bašta, oplemenjena zelenilom, cvećem i fontanom, mesto je gde ćete napraviti savršene fotografije. Svečani meni kreiramo u skladu sa Vašim zahtevima.

Svi mladenci od restorana Kristal na poklon dobijaju prenoćište u apartmanu Vile Boho, jer mislimo na Vas i nakon završetka svadbene ceremonije.

Biće nam čast da najromantičniji dan u Vašem životu provedete u restoranu Kristal.