Restoran sa igraonicom

Dok uživate u prijatnom ambijentu i dobroj hrani restorana, ili ste na nekoj proslavi u istom, važno Vam je da deci ne bude dosadno. Možda su na meniju jela po Vašem ukusu, prija Vam muzika i u dobrom ste društvu, ali Vaši mališani zahtevaju više od toga. Oni žele da se zabavljaju na svoj način i sa vršnjacima. Zato su posebno popularni restorani sa dečjim igraonicama.

Zašto da biram restoran sa igraonicom?

Restorani sa igraonicom idealni su za porodične proslave ili druženja sa prijateljima koji imaju decu, jer omogućavaju roditeljima da se opuste dok mališani uživaju u igri i druženju.
Tobogani, ljuljaške, klackalice, tramboline, penjalice, kućice, mnoštvo zanimljivih i modernih igračaka zaokupiće pažnju deteta.
Ponegde su igraonice posebno dizajnirane za određene starosne grupe dece. U tom slučaju, za najmlađu decu obezbeđene su guralice, kockice, slagalice, igračake koje pomažu u razvoju motorike. Nešto starijoj deci biće zanimljivi zidovi za penjanje ili društvene igre, jer podstiču socijalizaciju i timski rad.
Neki restorani sa igraonicama imaju i meni prilagođen deci, sa obrocima i pićima koja su popularna među najmlađima.

Pogodni za proslavu dečjih rođendana

Jedna od prednosti restorana sa igraonicom je što u njima možete slaviti dečje rođendane. Na taj način nikome neće biti dosadno – ni deci, ni roditeljima.

Restorani formiraju posebne ponude ovom prilikom, a naročita pažnja poklanja se dečjem meniju.

Animatori s likom omiljenih junaka dece dočekivaće male goste, organizovaće igre i biće zaduženi za to da zabava bude još lepša.

Pravilo je da zabavu upotpunjuje dečja muzika, a neke igraonice poseduju i vizuelnu opremu poput projektora, televizora i video igara.

Organizacija dečjeg rođendana u restoranu sa igraonicom može biti sjajno iskustvo i za odrasle i za decu, samo treba unapred dobro planirati sve detalje kako bi proslava protekla bez stresa.

Igraonice na otvorenom

Neki restorani tokom letnjeg perioda nude posebnu atrakciju za decu – igraonice na otvorenom. One su opremljene sa puno igračaka za vodu - malim bazenima, gde se vodi računa o bezbednosti dece, a za nezaboravnu zabavu tu su prskalice, vodeni topovi, tobogani...

Danas dosta restorana poseduje igraonicu za decu, ali to nije jedini kriterijum kada birate mesto za ručak ili neku proslavu. Prijatan ambijent, dobra hrana i ljubazno osoblje prvenstveno će uticati na Vaše opredeljenje za određeni ugostiteljski objekat, dok je kreativni prostor za decu veliki plus i ne manje važan.

Restoran Kristal ispunjava sve uslove za savršen ugođaj odraslima, a poseduje i kutak za decu – igraonicu Kristalčić.

Deca se igraju pod Vašim nadozorom na spiralnom toboganu, penjalicama, ljuljaškama, u bazenu sa lopticama i ježevoj kućici. Uživaju u dečjoj muzici i druženju sa svojim vršnjacima. Sigurni smo da će Vas i sutra uzeti za ruku i reći Vam: hajdemo ponovo u Kristalčić!

Restoran Kristal organizuje i sve vrste proslava, pa tako i dečjih rođendana u igraonici. Kapacitet je do 20 dece, a proslava može trajati dva i po sata.

Kristal za proslavu dečjih rođendana nudi dva paketa. Basic paket podrazumeva zakup igraonice, hranu i piće po redovnim cenama. All inclusive paket podrazumeva zakup igraonice, švedski sto, domaća pića za odrasle, a za decu gratis hranu i piće.

Za koju god varijantu da se odlučite, Kristalčić Vam poklanja pozivnice za rođendan.